Concurs de selectare a unei companii de audit pentru efectuarea controlului independent al corectitudinii și analizei performanțelor financiare ale proiectului

Concurs de selectare a unei companii de audit pentru efectuarea controlului independent al corectitudinii și analizei performanțelor financiare ale proiectului

Vă invităm să participați la Concursul de selectare a unei companii de audit în vederea efectuării unui control independent al corectitudinii și analizei performanțelor financiare ale proiectuluiViața Sănătoasă: reducerea poverii bolilor netransmisibile”, finanțat de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) și implementat de Institutul Elvețian și de Sănătate Publică (Swiss TPH) în Republica Moldova în perioada Octombrie 2020 - Septembrie 2021, în conformitate cu Standardele Internaționale de Audit.

În vederea atingerii obiectivelor menționate mai sus, compania de audit va efectua verificarea cheltuielilor efectuate; corespunderea acestora cu bugetul proiectului si contractul de implementare a proiectului în conformitate cu TOR-ul propus.

Raportul de audit va fi prezentat în limba engleză.

Oferta va include (obligatoriu):

  • Copia Certificatului / Licenței de Audit;
  • Oferta financiara, costul va fi exprimat în MDL, cota TVA 0%;
  • Termenii de efectuare a auditului și termenii de prezentare a raportului;
  • Acte care atestă calificarea Companiei.

enlightenedPentru obținerea dosarului de depunere a ofertei și întrebări de clarificare, scrieți pe e-mailul: natalia.parea@viatasan.md , până pe data de 23.08.2021, ora 10:00 (ora Chișinăului).

enlightenedCompaniile interesate vor prezenta dosarul prin poșta electronică la adresa de email info@viatasan.md ori la sediul Fundației: mun. Chișinău, str. Maria Cebotari 6, cu mențiunea „Ofertă pentru audit ”, până pe data de 23.08.2021, ora 13:00 (ora Chișinăului).

ATENȚIE! Nu sunt acceptate apelurile telefonice sau vizite personale.