Concurs de selectare a unei oferte comerciale pentru echipament sportiv interior

Concurs de selectare a unei oferte comerciale pentru echipament sportiv interior

Proiectul Viață Sănătoasă vă invită să participați în Concursul de selectare a unei oferte comerciale pentru echipament sportiv interior.

Pentru ca oferta dumneavoastră să fie luată în considerare, Vă rugăm să completați în mod corespunzător formularul Cererii de Ofertă şi să le transmiteți pe următoarea adresă electronică: info@viatasan.md, sau să le livrați pe suport de hârtie într-un plic sigilat marcat cu “Cerere de Ofertă Nr. 0009 – NU DESCHIDEŢI DECÂT ÎN PREZENŢA COMISIEI PENTRU LICITAŢII” pe următoarea adresă:

Fundația Filiala din RM a Fundației CRED „Centrul Româno-Elvețian de Dezvoltarea Sistemului de Sănătate”, str. Maria Cebotari 6, Chișinău, MD-2012, Moldova.

Pentru obținerea dosarului de depunere a ofertei și întrebări de clarificare, scrieți pe e-mailul: Natalia.Parea@viatasan.md până pe data de 2 septembrie 2021, ora locală 12:00 (EET).

Întrebările de clarificare adresate la adresa electronică info@viatasan.md NU VOR FI RĂSPUNSE.

Ofertanţii potenţiali care au obţinut Cererea de Ofertă nr. 0009 sunt rugați să informeze la adresa electronică Natalia.Parea@viatasan.md dacă intenționează sau nu să prezinte Ofertele sale.

ATENȚIE! Nu sunt acceptate apelurile telefonice sau vizite personale.