Invitație pentru mass-media la Seminarul „Pune capăt violenței de gender. Promovează sănătatea la locul de muncă”

19.11.2019
10.00 - 12.30
2 ore
Agențiia Națională pentru Sănătate Publică, Chișinău, str. Gh. Asachi 67A, cu începere de la ora 10.00.

Stimați jurnaliști,

Proiect „Viață sănătoasă: reducerea poverii bolilor netransmisibile” în parteneriat cu Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Agenția Națională pentru Sănătate Publică vă invită la deschiderea Seminarului de instruire „Pune capăt violenței de gender. Promovează sănătatea la locul de muncă”, în contextul Campaniei internaționale „16 zile de activism împotriva violenței de gen”.

Seminarul este dedicat specialiștilor în sănătate publică și va fi facilitat de expertul cu cea mai bună practică în domeniul de promovare a sănătății la locul de muncă din Uniunea Europeană, dr. Roberto Moretti, Unitatea de Promovare a Sănătății, Departamentul de Sănătate din Bergamo, Italia.

La ora 12.00 – 12.30, expertul de nivel înalt, dr. Roberto Moretti va susține o sesiune de interviu pentru presă în contextul Campaniei internaționale „16 zile de activism împotriva violenței de gen împotriva femeilor”.

La eveniment vor participa Daniela Demișcan, șefa Direcției de Politici în Sănătate Publică a Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Nicolae Furtună, directorul interimar al Agenției Naționale pentru Sănătate Publică și Ala Curteanu, lidera de echipă a Proiectul „Viață Sănătoasă”.

Evenimentul va avea loc la data de 20 noiembrie 2019, în sala mare a Agenției Naționale pentru Sănătate Publică, Chișinău, str. Gh. Asachi 67A, cu începere de la ora 10.00.

Vă așteptăm cu drag!

Proiectul „Viață sănătoasă: reducerea poverii bolilor netransmisibile” este finanțat de Biroul de cooperare al Elveției și realizat de Institutul Elveției Tropical și de Sănătate Publică.


Descarcă materialul-1
Descarcă materialul-2