Lansarea activităților Proiectului „Viață Sănătoasă” în 10 raioane-pilot din faza a II de implementare

25.02.2021
13.00
2 ore
ZOOM

Astăzi începe Seria de evenimente de Lansare a activităților Proiectului „Viață Sănătoasă: reducerea poverii bolilor netransmisibile” în 10 raioane-pilot din anul 1, faza a II de implementare (septembrie 2020 – septembrie 2021). Este vorba despre raioanele: Cantemir, Căușeni, Cimișlia, Florești, Glodeni, Ialoveni, Strășeni, Leova, Rezina și Telenești.

Conferințele de lansare vor prezenta activitățile care vor fi susținute de Proiect la nivelul raional și comunitar, se vor discuta problemele de sănătate și bunăstare care țin de povara BNT și se va  prezenta Acordul de Parteneriat cu Consiliului Raional pentru stabilirea agendei comune de acțiuni în perioada de implementare a proiectului.

La conferințele de lansare vor participa: reprezentanții Consiliilor Raionale și președinții raioanelor, președinții adjuncți pe problemele sociale și de sănătate, șefii Direcțiilor de asistență socială și protecție a familiei și educație, precum și a conducătorii Centrelor de Sănătate raionale, Centrelor de Sănătate Publică, membrii Consiliului Teritorial de Sănătate Publică, managerii centrelor de sănătate rurale și primarii celor două comunități-pilot selectate din fiecare raion care vor implementa activitățile Proiectului.

Evenimentele se vor realiza online. Adresarea din partea Lidereiei de proiect către raioane și Ordinul MSMPS prinvind extinderea în raioanele-țintă din faza II: Cantemir, Căușeni, Cimișlia, Florești, Glodeni, Ialoveni, Strășeni, Leova, Rezina și Telenești.  vă rugăm să o descărcați, accesând butonul DESCARCĂ MATERIALE 


Descarcă materialul-1